Fredag

äntligen hemma från konfa lägret =)
är myggbiten, knottbiten och solbränd över precis hela kroppen.. mums.. det var faktiskt inte så hemskt som det låter, det var faktiskt ganska kul =) vi spelade volleyboll, badade, solade och körde lekar. och så lärde jag känna en massa nytt folk som var roliga (A)

men det som var mest smärtsamt var nog när stoffe slog mig gång på gång på gång på min brända axel.. men du ramlade ändå i vattnet med kläder på så HAHA på dig (A) och kramringen vi hade i slutet var inte rolig, alla hedde ju huvet på samma sida.. På min brända axel.. -.-

jag hinner inte skriva så mkt just nu dels för att myggen håller på att äta upp mig och dels för att min fru är påväg hit nu, vi båda är lite depp så vi ska sitta och deppa tillsammans inatt.. det är bättre än att vara ensam =)

   

OCH MICHAEL JACKSON HAR DÖTT... Vad är detta?? hur kunde det ske? pop kungen! det går ju inte =O hur ska världen klara sig utan han?? =O GALET!! jag ska iaf sörja =] hur töntigt de än låter.. men de bryr jag mig inte om =}

aja nu har jag förlorat tillräckligt med blod..
Baiibaii!

Michael jackson - Thriller
 

Tisdag

Uiiii lite senare idag bär det av mot munkviken på konfa läger =D smsaa mig (A)
kmr hem på fredag =)

Baiii!

Söndag

jag kan ju skriva lite nu med om vad som hänt idag men jag ska göra de mer kortfattat än förra inlägget (A)
jag vaknade kring 10 och for till mobacken kyrkan för att träffa Lovisa =D sen hade hon ngn grupp sak där ute så jag satte mig med Vickan och vi kom fram till ganska intressanta saker faktiskt =O

här kmr våran berättelse om hur människorna skapades och dinosaurierna!

Det hela började med en bakterie som for till vattnet och blev en fisk,
sen fick fisken ben och blev en ödla och simmade upp på land.
ödlan blev sen jätte stor och till slut en dinosaurie,
sen började allt om igen för en stor meteorit träffade jorden
så bakterien kom tillbaka och blev en fisk som fick ben och blev en ödla
men den här gången växte inte ödlan upp till en T rex.. nejnej
nu blev den en koala björn och sen en apa som blev en människa =)
ganska logiskt.. ja!

baiibaii =)

Söndag

okej idag tänker jag berätta ganska mkt om vad som hände igår =)
Dagen började med att jag sov hos marris så vi vaknade kring 12 och låg och drog oss ganska länge (A) sen så for vi ut och red och var tillbaka lite sent kring 6 tiden... men ridturen var trevlig =) jag red Yrpa och Marris red Biran =)

iaf så skulle vi ju till travet typ klockan 6 så vi stressade ganska mkt kan jag lova.. vi kom i god tid ändå.
vi hann inte fixa till oss så mkt så vi kände oss ganska så risiga..

när vi varit där på travet ett tag kom vi på att vi ville ha godis så vi började gå mot parkeringen där jag möttes av en blick, som följde mig hela vägen runt.. en snubbe som såg full ut, stirrade på mig och sen sa han "hej flickor" och vi svarade hej tillbaka sen när vi hade gått en liten bit hörde vi "så fina ni är", vilket vi blev glada av att höra eftersom vi kände oss som två levande sopsäckar..
vi fortsatte iaf att gå och när vi kom till coop handlade vi godis för ca 70 kr och en cola (A)

när vi var på travet igen och ätit lite godis, hoppat i hoppborgen och bara checkat läget så kom vi på att vi skulle börja samla burkar, för de låg så många burkar där och vi båda är typ pank =P
så vi började samla och hade fått ihop ganska mkt när en gubbe plötsligt kom fram till oss (den här var äldre än den förra) och frågade om det gick bra. och sen sa han att vi var unga, och att vi var duktiga som orkade samla burkar, och så tjaffsade han jätte länge om hur vackra vi var.. när vi stått och pratat med han ett bra tag dök hans kompis upp. Det ända jag minns från det han sa var:
- "är det där din riktiga hårfärg?" 
-  "ja?"
- "MEN GUDFÖRBANNAT!" (sen stod han och svor lite till)

allt de där kändes så bra för vi kändes oss som lodisar som samlade burkar =) fast iofs dom var typ 60år men det är alltid kul att höra =D

sen efter det då vi skulle lämna våra lodis påsar så försökte mammas kompis att typ gifta bort mig med hans son =P haha
aja det var en toppen dag!! =D lite bilder kmr sen!
Baiibaii!!<3

Måndag

Idag så vaknade jag faktiskt tidigt =O redan vid 10 tiden, gjorde mig klar och sen drog jag till stan me pappii! vi åt lite mat och efter det blev jag dumpad hos Jennie där jag fick ta moppen till konfan x)
det var typ halv kul, lite knas med dom vackra bilderna man fick på sig själv som dom andra skulle rita med stängda ögon och fel hand! =) try it! det är inte lätt kan jag lova!

dagen kmr väl flyta på som vanligt antar jag =) ska förbi stallet en snabbis och sen hem och chiiiiiilla! =D kanske ringa min vän som har dissat mig sen typ 1 idag =O inte kul! ska snacka allvar me han då (A) he he
och för dom som ville veta så har han typ den sötaste rösen någonsin! =O

Okej, jag känner mig uttråkad och bara allmänt sprättig så jag hoppas att det är ngn som vill hitta på ngt kul med mig i veckan (A)

för dom som inte visste så har ju Vitbergsbadet öppnat nu =D hihi
ska köpa plåster åt min onda och elaka navel och sen äre bara att bada! uiiiii
Kanske bäst jag börjar rulla i min lilla vagn om jag ska ta mig iväg härifrån ngn gång (A) 

 Baiibaii<3

Lördag

HAHA jag hittade lite gamla bilder här xD

den här är från -06 på min älskade fru!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

här kmr lite random bilder från när jag var liten xD

   

Lördag

nu var de ett litet tag sen jag skrev sist men jag har inte haft tid att sitta vid datorn, ha de inte varit min avslutning så hare varit ngn annans ^^ och Marris såklart (A)

igår så var jag och Senapshuvud med Lina och hennes pojkvän, vi såg på film, The Watcher =) den var märklig och jag var för trött för att hänga med så jag typ sov på Senapsskallens axel =]

Vaknade vid 12 idag och åt nudlar, sen så städade vi lite och sen åt vi nudlar igen xD efter de for vi till stan och prövade knasiga kläder som inte var så fina... sen for vi till stallet och skådade de vackra fölet i hagen..
just nu så funderar jag faktiskt på att göra nudlar sen fara och tanka och sen köpta lite gooooooodiiis (A) hihi

hittade faktiskt bilder från -07då jag var ute och flög i flygplan för första gången =]



stort plan? =]

 

Skellefteå =]



Baiibaii! =)

Lördag

Idag så vaknade jag klockan 6 för jag skulle till stallet fort och sen så skyndade jag mig att duscha och göra mig klar för jag och julia skulle till stan.. men nej.. hon svarar inte.. jag har väntat på henne i  snart 4 timmar... F*n vad sur jag blir.. ja missa allt.. tack för den roliga dagen hemma i soffan ensam.. jag har skickat typ 20 sms men hon svarar inte.. asså ååh..
jaja jag är inte på humör för att skriva mer nu....

Fredag



Fredag igen, men den här helgen får jag då vara i skellefteå! men dock inte hemma förrän nästa vecka..jag ska bosätta mig hos min syster ända till nästa söndag =) och bara mysa med katten det blie awesome! 

idag så var jag inte på skolan.. har en anledning.. sovit dåligt pga av en viss person som tränger sig in i mina drömmar.. =( ja jag saknar dig... så extremt..Och de enda jag har gjort dom här x månaderna är att jag har gått och waina hos mina kompisar, ni är värda guldstjärnor <3 och typ suttit och hemma och flänna.. moget sthina..
aja de går väl över så småningom då jag inte älskar dig längre..

ska gå och hitta på ngt lite roligare nu så jag kmr på andra tankar ett tag.. typ spela sims lr ngt annat kul =)
Baiibaii!

Torsdag

idag såg vi klart Twilight filmen på Svenskan och sen såg vi ngn annan jätte dålig film om en matematiker på matten^^ ja sen typ innan estet börja kom min älskade fru sMarris och var med på vår estet timme, även hon fick göra en utvärdering där x)
aah sen for jag och hon och gick på stan typ länge =D kollade runt på ungefär.. ALLT? åt på subway, MUMS! sen Fmn och chillade typ 30min sen gick hennes buss och jag föll in i en inte så djup sömn, vaknade och for till stallet, sitter nu hemma har just prata me min bästavän Rasmus i telefonen =D i typ 2-3 timmar =D de var najjs! jag ska typ ringa han imorrn med HIHI (A) Det äg! Han äg! =D  men jag förstår inte.. varje gång jag ska skriva Rasmus blir det RasmYs.. skumt.. =)
aahja... jag ska nog sova nu tror jag faktiskt =)
så Baiibaii!


Onsdag

Heyheyhey! okej nu låter jag som att jag är på skinande humör men näe.. jag mår faktiskt inte så bra... deprimerad.. som jag varit i typ 3 månader.. jobbigt..

ja idag så var jag på stan med Lovisa <3 vi hade jätte kul! verkligen! vi typ aktade oss för lovisas "vän" som jätte gärna ville träffa henne, naaaw =] men a.. sen så for vi till dallas och åt middag och sen till skolan på min klasskväll och typ hände där! hihi

förlåt rasmus men asså du är bara för söt! som somnar före bolibomba ens börjat =]  HAHA!

aja är skit hungrig ska äta ngt nu (A) Baiibaii!

----------------------------------------------------------

Nä nu känner jag för att lägga ut en bild på min ängel =]

 Frugan<3
ganska romantisk historia faktiskt! vi rymde till las vegas och gifte oss där! vi väntar nu på vårat 8barn..
Hon heter Marielle Eriksson kallas för sMarris, ni ser nog varför? =] 
 


Måndag

Hallu! idag så var och jag köpte en plattång =] eftersom min syster tog tillbaka sin men då passade ja på att köpa en bättre som var billig =) hihi!
för övrigt så rev jag upp undersidan av min navel igår ='( AJ! Tänker inte berätta hur de gick till för de är komlicerat men jag kan berätta att jag hoppade studsmatta me min bror... så idag var jag och handlade grönsåpa och plåster...
efter jag var på stan så for jag hem, sjöng singstar me min syster, rensade den stora garderoben nere, betade min kanin och nu så chattar jag =) hihi
äh nu ska jag gå oah göra en grönsåpe inpackning på min navel..

Baiibaii =)

RSS 2.0