Onsdag

Idag så var vi lediga efter lunch så jag for till fmn och typ somna (A) det var skönt! kring 3 ringde Marris och störde mig så de var bara att pallra sig upp =) vi for till hemköp och köpte en snickerskaka MUMS!
efter de så satt jag på Fmn och tittade på Johannas barn, hon är underbart söt måste jag säga!
sen tog jag moppen till stallet och red Orka och Hrimnir tsm med min syster som red dom andra två =)
sitter nu hemma och halvsover framför datorn =]

har en bokrecension och entt författarporträtt jag måste göra klart ikv.. BLÄ

BAiibaii! =)

Tisdag

Den här dagen har känts som en Måndag nästan hela dagen förutom efter språket då jag fick för mig att de var Onsdag.. Helt vimsig.. och bortkommen i huvet iaf..
jag har iaf varit på konsert idag de gick typ bra? =O märkligt.. iaf så nästa måndag är de dags att spela upp =S i dont want to.. alla andra kom in! Grattis till er =D, så e är väl bara hoppas på de bästa för ja vill inte vara kvar själv i gruppen (A) även om jag bara spelar halva låten så blire nog bra hoppas jag, för bättre kan jag inte...


aja, ska nog börja bege mig bort från datorn nu
Baiibaii =)


Måndag

Idag så ska då svenska arbetet vara inne.. och jag är inte klar med det =/
jag har kvar min recension och författarporträtt på Jack London.. + att jag glömde alla mina svenska grejjer hemma.. bajjss.. aja..
iaf i lördags var första gången jag prövade helium (A) det var jätte kul att prata me det =] Pappa sa att han skulle köpa en till sån burk till sommaren =] hihih
men man fick ganska ont i halsen av det =( de var den enda nackdelen..

tänkte snart fara till skolan.. vi ska springa broarna runt idag.. WOHOO^^ inge pepp alls!

men nu ska jag fortsätta dricka mitt te och sen sminka mig och göra mig klar inför en till skoldag

Baiibaii! =)

Helgen

I helgen så var jag på tävling =)
det gick bra även om jag blev diskad i fyrgången, jag är jätte glad ändå han gick så fint =D vi fick ju trots allt ändå en 5.0 på tölten =] de var kul, vi åt MKT mat och så satt jag i kollektingring och släppte ut och in deltagarna från banan =) åh så vann jag T2 för jag var bara en ungdom men om man lägger ihop ungdoms och vuxen klassen så kom jag 3:a =] 

sen idag så delade jag ut rosetter och priser och satt i kiosken på pauserna..
Hade dock ett litet missöde (A) Min högra sida är Brun! och min vänstra är vit.. hm.. =] jaja jag överlever nog

och för den delen så är inte min Rosa lugg så vacker längre.. typ blekt och missfärgad.. nedrans, hoppas den hinner försvinna innan avslutningen iaf =]

nu ska jag iaf äta och sen ska jag iväg till Julia och färga hennes lugg rosa på nytt igen för hon höll på att bli tokig och tänkte skolka om inte jag gjorde de =O de är typ utpressning!!

Baiibaii!! =)

Onsdag

Okej jag orkar verkligen inte skriva ngt just nu.. är så jävla depp som det går att bli.. Fattar inte att jag inte kommit över det än.. ÅH...
tänkte också ba säga att Svenskan kan typ ta sig lr nå.. hur i hela friden ska jag hinna läsa ut en bok på en kväll =O ??
sitta uppe i natt! YESS.. -.-

Baiibaii!

har färgat håret med (A) lr luggen x) lägger ut en bild sen godnatt

Måndag

Okej jag lovade ju att berätta lite om min helg (A) så jag gör de kortfattat x)
i fredags så var jag med Simon och Marris hemma hos henne =)
vi såg "Saw3" den var jätte äcklig och typ blodig..
iaf sen så färgade jag luggen rosa.. dum idé.. vart inte så bra.. iaf.. och Marris blekte sitt hår ganska ljust =) sen i Lördags var jag med Julia och jag minns inte så mkt va vi gjorde men på Söndagen så var jag först på träning i bygdeträsk, där Marris svek mig.. sen for jag till Julia igen och så färgade hon håret på sidan av mitt huve rosa x)
vart särt.. men Julias rosa lugg vart jätte fin =D
och idag så for jag och Julia hem till henne på lunchen och åt sen så efter skolan for vi till fmn och åt kladdkaka sen skjutsade jag hem henne och for till stallet och red osv =) sitter nu hemma och har just gjort klart "Boken om mig" =D (den skulle vara inne för ett tag sen..(A) )
aja nu ska jag sova =) GODNATT!

Söndag

Heii! nu äre så att jag inte orkar skriva ngt för idag.. men jag kmr skriva om min helg typ imorrn =D så godnatt allesammans!

Onsdag!

Idag så var jag hemma från skolan.. var sjuk =( det suger men jag har varit me pappa och vi har typ chillat och så följde jag då han handlade x) var typ död då vi kommit halvvägs in i affären^^ slut i hela kroppen..
och då vi var på arken zoo idag vart jag sugen på att skaffa typ fina och färgglada fiskar men jag kan inte köpa vilka fiskar som helst för jag har ju brittney.. nedrans otur (A)

aja jag känner inte för att skriva just nu..
Baiibaii!

Måndag

igår så tog jag moppen till stallet ganska tidigt, redan vid 12 och red och hjälpte jennie då hon verkade unghästarna =) efter de så skulle jag egentligen hem och umgås me min mamma^^ men Julia räddade mig =] iaf så for jag till henne och så satt vi på våra moppar ett tag (A) sen så kom vi på att vi skulle använda super lim och pröva limma ihop våra fingrar... DET FUNKADE =O de gjorde dock jätte ont att dra lös hennes pekfinger från mitt! men de gick men sluta me att hon hade en skinnbit från mig på hennes finger! HAHA =]
sen kom iaf Johan och så bestämde vi (efter lite övertallande) att vi skulle fara och grilla.. så vi for först och handlade marshmellows och choklad (A) sen for vi till Johan.. scouten började göra upp en eld ganska direkt och sen täljde han pinnar.. marshmellowasen vi hitta på karamelltåget var inte så goda att grilla.. sen så kom nåra vänner till Johan och ja sen for jag och Julia till henne vid 11 typ och såg Harry Potter =] sen somna jag.. och då vi vakna vid 11 kom Johan dit och sen for vi ut och körde moppe typ hela tin =)
jaja nu ska jag gå och vila.. är jätte trött
Baiibaii!

Söndag

och så äre söndag igen.. näst sista dagen på lovet x( bläää! jag har faktiskt inte gjort så mkt på lovet, typ suttit hemma och roat mig med min mamma xD hehe..
ja iaf så har jag och Marris störda planer inför skolavslutningen men de får ni se sen vad de vart (A) jag längtar typ! =]
och igår så kom mina icke så kloka föräldrar på att jag skulle ju kunna köra moppe till stallet^^ yess..
typ 7 på kvällen.. jag gjorde som dom sa och körde dit med moppen...
iaf så var jag klar i stallet klockan 10, KALLT! och långt för den delen x) aja nu ska jag sluta sitta här och klaga (A) ska fika frukost och sen fara iväg till stallet^^

Baiibaii! =)

Valborgs

igår så var jag me Lovisa på landskyrkan vi hade verkligen jätte kul! först så for vi till ica och köpte godis sen då vi kom till kyrkan igen så hade vi problem med att hitta en grillpinne... men då behövde vi ju en eld med.. vi hittade en till slut och började grilla vårat godis (A) men jag tror Lovisa fick en och annan äppelfestis för mkt.. =)
iaf så var jag där me henne till typ 11 sen följde jag henne en bit tills hennes mamma kom, så jag for tillbaka och var me Julia, Mathilda och Johan =) men jag kan ju lova att de var typ spårat där..  vi gjorde inte så mkt vi stod typ och prata och så kom de massa folk typ. Aja nu ska jag ut och fika fika (A)
Baiibaii!

(bilder kommer sen)

RSS 2.0