Lördag

Ligger just nu och pratar med sMarris i telefonen ska snart dumpa henne och ringa upp jocke igen =)

iaf, idag gjorde jag det igen!
min bror kom hem från lumpen på permisidag (egentligen igår, fredag, men de känns fortfarande som fredag för mig så vi har det som de ändå!) iaf så behövde min bror after shave för i där borta är det strikt och disciplin som gäller så dom måste raka sig varje dag, nog med information.
medans min bror och pappa och alla stod och spekulerade om vad han kunde behöva så fick jag för mig att han kanske letade en after shave som luktade gott, så jag tog i en som jag tyckte såg ut att lukta gott och skulle som trycka lite på den för att den som skulle släppa ut lite luft så jag kunde känna doften.. tror ni inte att den sprutar rakt i ansiktet på mig? hm.. så efter lite omständigheter så fick jag bort de från ansiktet men det flyttade sig ner på handen så jag luktar pojke om handen just nu.. kan ju trösta mig med att de luktar ju gott iaf (A)

shit vad sömnig jag blev, ska nog sova nu tror jag =) klockan börjar bli mkt

baiibaii!!

Lördag

hahahah sjuk snubbe, checka ba in den xD
<3

- do you think that it is like, little green men out there?
- no little green men sir *fniss*
- no? well what do you think is out there?
- who knows dude, they could be made of WATER! 


hehe jag har mer (A)
 <3

här kmr 2:an på "om starwars var svenskt" =) SE HELA!<3

baiibaii!

Lördag

uiii äntligen tog jag tummen ur och klippte håret på mig själv (som vanligt då =] ) , vart ganska nöjd faktiskt =) puffigt men ändå långt (A) har inte gjort så mkt annat idag faktiskt typ dammsugit.. varit ut me vovvarna, lata mig framför tvn och nu datorn =)
idag så ska jag följa Cristian och pappa till Pite för att hämta Cristians kök.. inge vidare intressant men jag har typ inge annat för mig.
Aah de har hänt mkt från bara i torsdags, allt med min fru sMarris såklart (A)

vi satt och åt på krysset när en söt liten igelkotte kom fram och började tigga mat av oss så vi satt och handmatade den med pommes. Han smaskade, tro mig =O han var typ värre en den där läskiga pojken i The ring 2 =O galet
vi döpte även igelkotten (A) han fick heta Sir Taggalot

och förrgår var jag och sMarris i lekparken, moget (A)
i vilket fall så kom sMarris på att vi skulle vara barfota i sanden, vilket hon inte tänkte igenom så bra i tanke på sitt trosval.
jag hade inga sockar så jag kastade bara av mig skorna men sMarris hade såklart strumbyxor, men ett långt linne.
före vi for till lekparken var vi på Åhlens där vi hittade billiga såpbubblor med grymma bilder på (A) på hennes flaska var de Hello kitty, men jag grävde lite djupare och hittade Miffyiaf så när vi kom till lekparken så kom sMarris på den smarta idén att klättra i en klätterställning.. hon lyckades.. men det var inte utan blottning, hon hade tur för de var inte folk där

- jag är inte naken, jag är SOMMRIG!!

Sthina lööws U även om du är lite knäpp <3 ;*

(bild kmr sen)

aja nu ska jag kila iväg igen =)
baiibaii!

RSS 2.0